Videó animáció és videó szerkesztés

Videó animáció és videó szerkesztés

Ebben a műfajban a videó és videó szerkesztés, a legfontosabb komponens, nagyon nagy jelentősége van. Ez hozza be a látogatók jelentős hányadát, ezért minden esetben legyen olyan, ami látványos, dinamikus, és sokat mondó. Ezek a videók segítenek a weboldalad népszerűsítésében, ami lehet néhány másodpercestől, a hosszabbakig bármennyi. A rövidebb videók célja hogy a lehetséges látogatókat megfogva, azokat a weboldalra irányítsa, majd a hosszabb videókkal megmutatjuk az oldal tartalmát, kivonatos módon, hogy a látogató akarja látni a többit is, miután befizette a tagdíjat.

Az 5 másodpercnél hosszabb videók, hirdetmények, reklámok, csak akkor érnek el nagyobb nézettséget, ha azok tartalma felkelti a néző figyelmét. Szinek, formák, hangok, különleges tartalmak. Amikor magadat bemutatod, nem az a lényeg, hogy milyen vagy, mit kínálsz, vagy mi a szolgáltatásod, hanem az, hogy megfogd a néző figyelmét. Itt kezdődik a marketing, ha a látogató elkapja azt a pillanatot, ami őt megfogja, akkor el tudsz neki adni bármit. Amig ez nem történik meg, addig nincs üzlet.

Az a valódi marketing, hogy felkeltsd a néző érdeklődését, a többi már csak rajtad múlik.

Az általunk készített videók, reklám videók, lényegében képekből, videókból vett részletekből, és effektekből állnak, hozzávaló hang, vagy zenei aláfestéssel.

Miért jó ez neked? 

filmforgatással, gyártással szemben

  1. Nincs többszázezer forintos költség
  2. Akár másnapra elkészül

Ha a videó 5 másodpercnél hosszabb…

akkor mindenképpen legyen olyan, amire az emberek felkapják a fejüket, amitől meghökkennek, ami kiragadja őket a saját komfortzónájukból, vagyis legyen olyan, amire felfigyelnek.

Ha eléred azt, hogy a potenciális ügyfeled figyeljen rád, akkor vezesd őt a webhelyedre, és add el neki azt, amire vágyik.

Vannak esetek, amikor szükség van a hosszabb bemutatókra is, amikor egy terméket vagy szolgáltatást ismertetsz meg a leendő vásárlóval, amikor információt kell átadni.

Az ilyen esetekben nem számít a videó hossza, csak a tartalom. Ami azonban lényeges, hogy ezt a hosszabb videót már csak azok fogják megnézni, akiket már megfogtál, akiket valóban érdekel a kínálatod.

PD 18+ Gold Line

Videó-animáció árak

Az árak tájékoztató jellegűek, a valós termék ára ettől jelentős mértékben eltérhet

VIDEÓ KÉSZÍTÉS 10 mp 30 mp 60 mp
VIDEÓ ANIMÁCIÓ * 50 € no no Minden további megkezdett 60 mp 35€
VIDEÓ ANIMÁCIÓ * no 75 € no
VIDEÓ ANIMÁCIÓ * no no 100 €
VIDEÓ FELIRATOZÁS + INTRO / END ** Az első 60mp 35€
Minden további megkezdett 60mp 10€

FONTOS! Az árak 2021 március 29. állapotnak megfelelőek. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

* VIDEO ANIMÁCIÓ

Az animáció, egy olyan videó, ami szerkesztő módban részekből, részletekből áll össze. Több rétegben, több sávban kerül bevitelre a képek videórészletek, szövegek, és minden más tartalom, aminek a szerkesztett végeredménye lesz a kész videó. Az elkészült videó hossza képezi a fizetendő összeget, a kalkulált ár szerint.

** FŐCIM / VÉGE FŐCÍM, ÉS KÖZTE A FELIRATOZOTT VIDEÓ

Ez egy olyan videó, aminek az elejére, és/vagy a végére kerül egy előre megszerkesztett bevezető, illetve a videó vége főcím. A videó tartalmi része tartalmazhat feliratot is. Az eleje és a vége között az eredeti videón végrehajtott változtatás, a videó teljes hosszára értendő, a díjazás is ennek megfelelően kerül kiszámításra.

PD 18+ Gold Line

Kérj alánlatot

Ha már tudod mit szeretnél, akkor írd le. Ha még nem tudod, akkor kérdezz.

18+