Weboldal készítése szexuális tartalommal

Weboldalak felnőtteknek szánt tartalommal

A digitális területen a weboldal elengedhetetlen eleme a vállalkozások számára, méretüktől és típusuktól függetlenül. Segít abban, hogy a földrajzi határokat túlszárnyalva növeljék márkanevük jóhírét az interneten keresztül. Maga a professzionális weblaptervezés különféle marketingstratégiák megvalósítására használható fel annak érdekében, hogy elősegítse üzleti növekedését. Az átgondoltan létrehozott weboldaltervek messze elterjedtebbek, mint bármely más marketingeszköz. Pontosan ugyan ez érvényes a szextartalmú weboldalakra is.

A növekvő láthatóság egyike azoknak a tényezőknek, amelyek szükségessé teszik a tiszta könnyen kezelhető webhelyet. A professzionális webdesign felkelti a látogatók kíváncsiságát, ami nagy valószínűséggel vissza is hozza őket. A profi modelleknek készült weboldalak sem különböznek ettől, sőt nagyobb az érdeklődés iránta, mint némely más jellegű oldalak iránt.

Miért fontos a weboldal?

Az általad elkészített, és közzétett tartalmak megjelenési pontja, üzleti eszköze, és a kritikus konverziók elérésének helye. Egy nagyszerű weboldal az eladások legfőbb motorja lehet.

Ez a weboldal lehet az ablakod a világra, pontosabban a világ ablaka rád, ily módon elérhetővé válik az értékesítésre szánt munkád. Ez lehet kép, videó, vagy akár szöveges tartalom, attól függően, hogy mennyire vagy jó az írásban.

A saját tartalmaiddal felépített weboldalad, a világ előtt nyitott könyvvé válik, így milliók számára kínálhatod a portékádat, nincs határ, és nincs korlát.

Miért fontos a weboldal?
Miben különbözik más oldalaktól?

Miben különbözik más oldalaktól?

Az első különbség,, hogy egy ilyen weboldal folyamatosan változik, bővül, a rendszeresen feltöltött újabb elemekkel. Ez a keresők szempontjából sokat nyom a latban.

Más lényeges különbség, hogy a férfiakat ismerve, melyik nem nézi meg, ha talál egy ilyen oldalt? Mindegyik kíváncsi rá. Hozzászól, lájkolja, előfizet, és általában interaktív módon reagál rá. Ettől lesz az oldalad egyre erősebb,  mert a látogatói reakciók egy másik szegmense, a keresőknek, hogy jó helyre tegyenek egy weboldalt.

A leglényegesebb különbség más oldalakhoz képest, hogy itt nem csak a shop szekcióban költik nálad a pénzt, hanem akkor is fizetnek, ha be szeretnének jutni az oldalra, és látni akarják a tartalmaidat.

PD 18+ Gold Line

Weboldalad felépítésének a folyamata

Kezdjük azzal, hogy megismerünk téged. Beszélünk a legfontosabbra értékelt részletekről, és elmélyülünk a már meglévő adatokban, beleértve a meglévő webhelyek teljesítményét is.

Célunk, hogy a lehető leghamarabb elkezdjük a felhasználók felkutatását. Ez magában foglalhatja az ügyfelekkel való beszédet, kvantitatív kutatások, például felmérések létrehozását vagy elemzését, vagy felhasználói tesztek végrehajtását a meglévő webhelyen.

A weboldal stratégiáját összehangoljuk a webhely javasolt struktúrájával, tartalmát és jellemzőit az üzleti célokkal. Itt hozunk magas szintű döntéseket a weboldal irányával kapcsolatban.

A stratégia során egy tapasztalt webhelystratéga együttműködik a tartalom szakembereivel, hogy kutatásokat végezzen, azonosítsa a kihívásokat és lehetőségeket, valamint ajánlásokat tegyen. A szakasz végén bemutatunk egy stratégiai dokumentumot, amely útmutatást nyújt a weboldal létrehozásához és meghatározza a projekt hangulatát.

A tervezés során építészeink, a stratégiai irányítást a helyszín tervrajzává változtatják. A tervezés során azonosítjuk a helyszín műszaki követelményeit és specifikációit is.

Az első kulcs a webhelytérkép, amely bemutatja a webhely oldalainak felépítését és hierarchiáját. Ezután drótvázak jönnek – alacsony hűségű, fekete-fehér minták, amelyek megmutatják az egyes oldalsablonok alapvető szerkezetét. Ezeket az eredményeket annyi felhasználói kutatás támogatja, amennyit csak tudunk végezni – lelkesen vállaljuk, hogy koncepcióinkat a felhasználók elé állítsuk, hogy teszteljük és finomítsuk őket.

Mindenki ír. De nem mindenki ír az internetre. Szövegíróink tudják, hogyan kell tömören és hatásosan írni az egyre szűkülő figyelemfelkeltés érdekében. Tudják, hogyan lehet egy történetet kibontakoztatni, és az oldalakat folyni. Úgy gondolkodhatnak, mint egy első látogató, és vonzóvá tehetik az oldalt az emberek és a keresőmotorok számára egyaránt. Mélyen belemerülnek a termékjellemzőkbe, a szolgáltatáskínálatba és egyebekbe, hogy megtaláljanak egy visszhangzó üzenetet.

A SEO a hatékony weboldal anyagának része, nem pedig kiegészítője. Először a webhely megépítése és a későbbi „SEO” elvégzése kihagyott lehetőségeket eredményezhet, vagy a meglévő tőkét veszélyeztetheti.

Ezért minden általunk tervezett weboldalt SEO szem előtt tartva készítünk. SEO szakértelmünk folyamatosan részt vesz a projekt során, hogy biztosítsuk a megfelelő oldalak létrehozását a megfelelő helyeken. A webhelytérképeket, a drótvázakat, a másolatokat és még a tervezési elemeket is gondosan felülvizsgáljuk annak biztosítása érdekében, hogy azok felfedezhetők, relevánsak és kövessék a SEO legjobb gyakorlati szabályait.

Az utolsó simítások, és az oldal beindítása

Miután meggyőződtünk arról, hogy minden apró részlet a helyre került, és minden hibátlanul működik, beindítjuk az oldalt élesben.

Ebben a folyamatban neked van a legnagyobb szereped, hisz Te ismered a részleteket, és Te tudod a leginkább, hogy ami felkerült, az helyes, vagy még van javítani való. Ha rábólintasz, akkor indulhat a weboldalad.

Weboldal készítés árai az “Árak” menüpont alatt. (2021 04.13.-ai állapot szerint).

PD 18+ Gold Line

Kiegészítő információk

 1. Minden általunk készített weboldal tartalmazza az alapvető SEO tulajdonságokat, a hozzátartozó eszközökkel, valamint szintén magában foglalja, a legfontosabb biztonsági és védelmi eszközöket.
 2. A weboldal felépítése során, a szükséges képek és grafikai elemek az árban benne foglaltatik, ám ez nem vonatkozik a videó és animációs tartalmakra.
 3. Az alapvető szükségletű beépülő modulok az árban benne vannak, az ezen felül igény szerint beépítésre kerülő eszközök költségei, az áron felül a megrendelőt terheli.

További szükséges tennivalók a részedről

 1. Találnod kell magadnak egy jól hangzó nevet, ami a jövőben a saját márkaneved lesz. Olyan név kell, amihez van elérhető domain név is.
 2. Ki kell választanod az új weboldal nevét, és meg kell venni a domain nevet. Ez nem mindig egyszerű, de segítek ebben is.
 3. Ki kell választani egy tárhelyet, ahova a weboldal kerül majd. Segítek ebben is.
 4. Szükség van egy GMAIL emailcímre, – ami a névvel és a domain névvel azonos, – és annak a hozzáféréséhez,  (emailcím, jelszó)
 5. Ha már van ilyen, akkor annak a hozzáférésére is szükség van (emailcím, jelszó) ha ez nem megoldható, akkor új email fiók szükséges.
 6. Továbbá hozzáférést kérek minden olyan oldalhoz, (twitter, insta, iwiw, facebook, stb.) amivel a weboldalt szükséges összekapcsolni.
 7. Kezdd el összegyűjteni már most, a weboldalhoz szükséges írásos anyagokat. Ha van már ilyen, akkor ki kell válogatni, amire szükség lesz, ha nincs, akkor kezdj hozzá az íráshoz. Ez a weboldal egyik alapvető fontosságú eleme.
 8. Kezdj el összegyűjteni már most, a weboldalhoz szükséges képeket! Minden olyan releváns képre szükség lehet, amiből az oldal tartalmi részét, és amiből a grafikai részeket lehet felépíteni. (nagyméretű és nagyfelbontású képek szükségesek)
PD 18+ Gold Line

Kérj alánlatot

Ha már tudod mit szeretnél, akkor írd le. Ha még nem tudod, akkor kérdezz.

18+